Personeel Aanvragen > Wend u tot Kelly Services voor strategische en vernieuwende personeelsoplossingen.
Find People

Kelly Services werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit een gedragsgericht interview, een vaardigheidstest en een referentiecheck. Door deze Kelly Services aanpak is het mogelijk om met grote nauwkeurigheid te beoordelen of het potentieel van de kandidaat daadwerkelijk voldoet aan de vereiste competenties. Dit draagt bij aan onze efficiëntie en effectiviteit. Wij willen zeker weten dat wij het juiste personeel leveren aan onze klanten. In de huidige arbeidsmarkt is het vaak erg moeilijk om het juiste personeel te vinden: daarbij willen wij u helpen; daarom gaan wij zeer zorgvuldig te werk. Want Kelly Services levert alleen kwaliteit.

Kwaliteit

Wij leveren kwaliteit. Dat begint met analyse van prioriteiten en vaststelling van doelstellingen, gevolgd door metingen van prestaties en rapportages van resultaten. Dit wordt geborgd door Standaard Operationele Procedures in combinatie met quality audits. Zo weet u zeker dat wij het personeel leveren waar u om vraagt.

Profileringssysteem

Door middel van een exclusief profileringssysteem werven wij mensen. Uitgangspunten zijn de demografische, geografische en psychografische kenmerken van de beste medewerkers. Op basis hiervan gaan wij doelgericht op zoek naar mensen met soortgelijke motieven, talenten, ambities en interesses.

Personeel Aanvragen

Wend u tot Kelly Services voor strategische en vernieuwende personeelsoplossingen.
Find People

Personeel Aanvragen

Wend u tot Kelly Services voor strategische en vernieuwende personeelsoplossingen.
Find People
Volg ons op Twitter: