Image 2021 10 06 T16 22 56

Verhalen

Onze kandidaten delen hun verhaal

​“Dankzij Kelly Services heb ik nu een baan die ik anders nooit had overwogen. Eerder had ik een baan voor een klein bedrijf waar ik het niet naar mijn zin had. Nu ben ik onderdeel van een grote internationale organisatie. Ik ben hier nu al 1,5 jaar en heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Dank aan Kelly Services voor deze kans”.

Wouter de Rijk , Logistics Professional
Wouter de Rijk

Verhalen

Onze kandidaten delen hun verhaal

​Mijn ervaring met Kelly Services is efficiënt en professioneel geweest. Marcella en Hajar hebben de tijd genomen om de connectie tussen mijn vaardigheden, ervaring en de vereiste voor de functie waarop ik solliciteerde te ontdekken. Vanwege hun professionele en vastberaden benadering was ik in staat om gebruik te maken van een mooie kans en voelde ik mij daarnaast altijd zelfverzekerd tijdens sollicitatiegesprekken. Ik wil het Kelly team graag bedanken, en Marcella en Hajar in het bijzonder.

Sujan Belbase , Sales Operations & Planning Analyst at JLG Industries
Sujan Belbase

Verhalen

Onze kandidaten delen hun verhaal

​“Ik wil Kelly Services heel erg bedanken voor het vinden van mijn perfecte functie. Jullie recruiten niet simpelweg kandiaten; jullie zorgen ook goed voor ze gedurende het gehele traject!”

Fox Abdellatiff , Logistic Coordinator
Fox Abdellatiff

Verhalen

Onze kandidaten delen hun verhaal

“Kelly Services is een leuke, dynamische en zorgzame organisatie. Niets is te veel gevraagd en er is altijd iemand die de tijd neemt om naar je te luisteren. Daarnaast is er ook meer dan genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het Kelly team is begripvol, behulpzaam en ze zijn er voor je wanneer je ze nodig hebt. Ik vind het heel fijn om voor Kelly Services te werken”.

Sabrina van der Pluijm ⓢ , Project Support / Cost Control TMT Executie
Sabrina van der Pluijm ⓢ

Wat gebeurt er allemaal?

Nieuws en Artikelen

Bouw aan je carrière en werk-privébalans.

Recruitment verandert.

ontdek hoe wij je verbinden met talent