Terug naar blog
Blog Img

5 manieren waarop diversiteit Life Sciences-organisaties helpt te winnen

Het bevorderen van diversiteit en inclusie in de levenswetenschappen leidt tot meer innovatie, grotere winstgevendheid en duurzame groei.

We weten dat het promoten van diverse en inclusieve biowetenschappelijke ruimtes de creativiteit versnelt. Diverse perspectieven en ervaringen zijn essentieel in een industrie die gedijt op uitvindingen en probleemoplossing.

Maar hoe beïnvloedt het creëren van diverse teams uw bredere organisatie? Onderzoek biedt een sterke businesscase voor diversiteits- en inclusie-initiatieven, wat betekent dat deze meer zijn dan het juiste om te doen - ze zijn essentieel voor uw succes op de lange termijn.

Ontdek hieronder 5 belangrijke manieren waarop diversiteit life sciences-organisaties helpt om te winnen.

Diversiteit stimuleert groei

Het blijkt dat een sterke benadering van diversiteit een aanzienlijke impact heeft op uw bedrijfsresultaten. Diverse organisaties hebben 3 keer meer kans op omzetgroei in vergelijking met minder inclusieve organisaties.1

Diversiteit stimuleert innovatie

Innovatie is alles in een branche die actief helpt de toekomst vorm te geven. Diverse denkwijzen en ervaringen zijn een belangrijk onderdeel van het stimuleren van creativiteit. Diversiteit in denken verhoogt innovatie met ongeveer 20%.2

Diversiteit ondersteunt een geweldige werknemerservaring

Een sterke werknemerservaring kan een leger merkambassadeurs creëren en ervoor zorgen dat u effectief het beste talent aantrekt. Dit is een ander gebied waar diversiteit u kan helpen om uit te blinken. Diverse organisaties zijn 18% effectiever in het creëren van een positieve werknemerservaring.3

Diversiteit verhoogt de inkomsten uit innovatie

Het blijkt dat diversiteit meer doet dan creativiteit stimuleren; het helpt om grote ideeën om te zetten in meetbaar succes. Diverse organisaties hebben 19% hogere innovatie-inkomsten in vergelijking met organisaties met een onder gemiddelde diversiteit.3

Diverse organisaties verbeteren de retentie

Het is duur om door te gaan met het werven en vervangen van sleutelrollen in uw bedrijf. Daarom zien veel life sciences-organisaties retentie als een maatstaf voor succes. Een divers personeelsbestand kan het gemakkelijker maken om de mensen te behouden die uw bedrijf aansturen. Diverse organisaties zijn 4% beter in het behouden van medewerkers.4

Meer weten over het belang van diversiteit en inclusie in de levenswetenschappen? Bekijk onze nieuwste interactieve Life Sciences Spotlight.Championing Diverse Workforceskijkt naar waar diversiteit en initiatiefinitiatieven zich vandaag de dag bevinden en hoe deze zich in de toekomst zullen ontwikkelen.

1Bush et al., 2018
2The diversity and inclusion revolution, Deloitte Review, January 2018
3McLean & Company Trends Report, 2020
4Lorenzo et al., 2018
5McLean & Company Trends Report, 2020