Accountancy en Finance

Current Page Image

Accountancy en Finance

De markt voor Accountancy en Finance groeit snel en de komende jaren zal de vraag naar vakkundige professionals naar verwachting stijgen. Onze vacatures variëren in niveau, van starters en middle management tot hoog gekwalificeerde en senior executive functies. Wij helpen je graag met de volgende stap in je carrière, ongeacht of dit in voltijd, deeltijd of op een tijdelijk project is.

We streven ernaar de perfecte match te maken tussen werkgevers en het talent. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het vinden van de juiste mensen met de juiste vaardigheden en zoeken wij naar de beste kansen voor hen. Dat betekent dat onze procedure verder gaat dan het standaard recruitment proces. Wij streven ernaar om er precies achter te komen wat jij belangrijk vindt, waar je naar op zoek bent in je volgende rol  en wat je zoekt bij een werkgever zodat je de juiste stap zet in je carrière. 

Onze kennis van de markt is groot en de verwachtingen van toekomstige werkgevers hoog. Daarom zullen wij je zo goed mogelijk voorbereiden en begeleiden tijdens je sollicitatieprocedure. We zorgen ervoor dat je voorbereid het gesprek ingaat en helpen je jouw persoonlijkheid, vaardigheden en ervaring zo goed mogelijk te presenteren waardoor je echt indruk zal maken op je mogelijk nieuwe werkgever. Voorafgaand aan een interview word je volledig geïnformeerd en wij stellen je alleen functies voor waarvan we weten dat ze goed bij je passen en in lijn staan met je ambities. Na een plaatsing blijven we contact met elkaar houden en helpen we je waar nodig.

Onze nauwe samenwerking met diverse Accountancy en Finance organisaties stelt ons in staat om je voor te stellen aan de beste bedrijven, werkgevers en banen. De bedrijven waar we mee werken variëren in omvang, van particuliere ondernemingen tot grote multinationals.

Ben je geïnteresseerd in een carrière in Accountancy en Finance? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op als je eerst meer informatie wilt over wat we doen.