Human Resources

Current Page Image

Human Resources

Als Human Resource professional wil je graag werken voor een bedrijf dat perfect bij jou past. Kelly heeft een grote naamsbekendheid in de HR-sector en kan je helpen bij je volgende stap in je carrière ongeacht de branche waarin je werkzaam bent of wilt zijn.

Human Resources staat centraal in de recruitmentsector en we zien dan ook vaak dat kandidaten opeens klanten worden en geregeld ook weer terugkomen als kandidaat. Daarom zorgen we ervoor dat we langdurige relaties opbouwen met iedereen waar we mee werken, waardoor we beter inzicht krijgen in de rollen en mogelijkheden die op de markt beschikbaar zijn. We onderhouden intensieve relaties met een groot aantal bedrijven en zijn er trots op dat we keer op keer de beste kansen voor werkgelegenheid vinden voor onze kandidaten. Dat is onze kracht.

We streven ernaar de perfecte match te maken tussen werkgevers en het talent. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het vinden van de juiste mensen met de juiste vaardigheden en zoeken wij naar de beste kansen voor hen. Dat betekent dat onze procedure verder gaat dan het standaard recruitment proces. Wij streven ernaar om er precies achter te komen wat jij belangrijk vindt, waar je naar op zoek bent in je volgende rol  en wat je zoekt bij een werkgever zodat je de juiste stap zet in je carrière. 

Onze kennis van de markt is groot en de verwachtingen van toekomstige werkgevers hoog. Daarom zullen wij je zo goed mogelijk voorbereiden en begeleiden tijdens je sollicitatieprocedure. We zorgen ervoor dat je voorbereid het gesprek ingaat en helpen je jouw persoonlijkheid, vaardigheden en ervaring zo goed mogelijk te presenteren waardoor je echt indruk zal maken op je mogelijk nieuwe werkgever. Voorafgaand aan een interview word je volledig geïnformeerd en wij stellen je alleen functies voor waarvan we weten dat ze goed bij je passen en in lijn staan met je ambities. Na een plaatsing blijven we contact met elkaar houden en helpen we je waar nodig.

Wij werven voor algemene en specialistische HR functies op alle niveaus, van assistent tot directeur, op permanente, tijdelijke en interim basis.

Ben je geïnteresseerd in een carrière in Human Recources? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op als je eerst meer informatie wilt over wat we doen.