Office

Current Page Image

Office

Bij Kelly werken we samen met enkele van de grootste bedrijven in de wereld. Dit betekent dat we toegang hebben tot professionele office gerelateerde rollen bij de grootste, beste en meest interessante bedrijven in jouw vakgebied. Of je nu op zoek bent naar een meer traditionele kantoor- en of administratieve baan of een meer gespecialiseerde technische positie, wij kunnen je helpen met de zoektocht naar je ideale werkplek.

Wij werken met een groot aantal organisaties die zaken doen in verschillende industrieën zoals:

  • Business Support
  • Science
  • Finance
  • Oil & Gas
  • Telecom
  • High Tech
  • IT services  

Deze gerichte focus zorgt ervoor dat we bovenstaande markten door en door kennen en de beste rollen en organisaties vinden die het best passen bij jou als kandidaat.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het vinden van de juiste mensen met de juiste vaardigheden en zoeken naar de beste kansen voor hen. Dat betekent dat onze procedure verder gaat dan het standaard recruitment proces. Wij streven ernaar om er precies achter te komen wat jij belangrijk vindt, waar je naar op zoek bent in je volgende rol en wat je zoekt bij een werkgever zodat je de juiste stap zet in je carrière.

Met meer dan 60 jaar ervaring in commercieel recruitment staan wij bekend om onze consultatieve ervaring. We zorgen ervoor dat je voorbereid het gesprek ingaat en helpen je jouw persoonlijkheid, vaardigheden en ervaring zo goed mogelijk te presenteren waardoor je echt indruk zal maken op je mogelijk nieuwe werkgever.

In de afgelopen jaren hebben we gezien dat de markt steeds meer kandidaat georiënteerd is geworden. Er ontstaan steeds meer gespecialiseerde rollen waarbij, over de gehele linie,  specifiekere, technische eisen gesteld worden. Kandidaten raden we daarom aan ervoor te zorgen het juiste niveau aan vaardigheden en ervaring te bezitten voor de verschillende functies waar de voorkeur naar uit gaat. Regelmatig je CV updaten is belangrijk, zo ook het formuleren van het juiste verhaal waarom jij als kandidaat geschikt bent voor de rol waarvoor je interesse hebt. Wij helpen je graag bij deze voorbereiding om je zo de beste kansen op de markt te geven.

De bedrijven waar we mee werken variëren in omvang, van particuliere ondernemingen tot grote multinationals.

Ben je geïnteresseerd in een carrière in een office gerelateerde rol? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op als je eerst meer informatie wilt over wat we doen.