Science

Current Page Image

Science

De life science industrie heeft de afgelopen jaren veel veranderingen ondergaan. Momenteel heb jij als kandidaat meer kansen dan ooit als het gaat over de volgende stappen in je carriѐre. Bij Kelly staat een team van ervaren consultants voor je klaar om je te helpen in contact te komen met een aantal van de grootste en meest interessante life science organisaties in de industrie.

Met onze proactieve benadering creëren we briljante kansen voor getalenteerde kandidaten. We reageren niet alleen op aanvragen van klanten maar benaderen hen juist ook actief. Dit doen we door onze talentvolle kandidaten met al hun vaardigheden en kwaliteiten actief te presenteren aan de grootste en beste werkgevers in de life sciences industrie.

Onze klantenportefeuille omvat diverse farmaceutische, biotechnologische, medical devices, chemische, klinische en milieu wetenschappelijke organisaties. Niet alleen grote bekende marktleiders, maar ook kleinere niche bedrijven. We hebben een nauwe samenwerking opgebouwd met veel toonaangevende bedrijven. Daarnaast zijn we trots op onze expertise waarmee we je deskundig advies en begeleiding geven zodat jij zo goed mogelijk bent voorbereid op interviews met deze werkgevers. Terwijl andere recruiters proberen zo veel kandidaten te plaatsen als zij kunnen, nemen wij juist de tijd om kwalitatief hoogwaardige mensen te zoeken en te selecteren en de juiste match te maken tussen kandidaat en de beste bedrijven en verschillende functies.

Kelly recruiters zijn experts in hun vakgebied en altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de markt. We weten niet alleen wat je van een nieuwe rol kunt verwachten, maar ook hoe je werkomgeving zal zijn en wat werkgevers van je verwachten. Wij bereiden je zo goed mogelijk voor en begeleiden je tijdens je sollicitatieprocedure door je te ondersteunen en te trainen in hoe jij je vaardigheden het best presenteert. Na een plaatsing blijven we  in contact en helpen we je waar nodig.

Ben je geïnteresseerd in een carrière in life sciences? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op als je eerst meer informatie wilt over wat we doen.