On-site oplossingen

On-site oplossingen

Kelly biedt ‘On-Site’ oplossingen aan klanten die behoefte hebben aan tijdelijke  ondersteuning op het gebied van recruitment. Binnen de vertrouwde omgeving van uw eigen organisatie zoeken wij naar de juiste kandidaten, doen de screening, nemen interviews af en verzorgen het aanname proces inclusief contractafhandeling. Wij onderhouden daarna de contacten met uw medewerkers on-site, variërend van het houden van functioneringsgesprekken, contractbesprekingen en salarisbesprekingen.

Wij werken volledig volgens uw standaarden en werkwijze en zorgen er zo voor dat de tijdelijke medewerkers te allen tijde vanuit uw locatie kunnen werken. Dit kan voor de gehele duur van een project maar kan ook op gezette tijden die vooraf met u zijn afgesproken. Voor iedere situatie kunnen wij een op maat gemaakte afspraak maken.  

Een Account specialist van Kelly wordt direct aan uw bedrijf gelieerd zodat deze uw bedrijf goed leert kennen en bij nieuwe opdrachten opnieuw kan worden ingezet indien deze wens aanwezig is. Dit  werkt bevorderlijk voor de snelheid van het recruitmentproces en het behoud van goede tijdelijke werknemers. We leggen een belangrijke focus op het werven van talent en hebben een toegewijd team dat zich hiervoor inzet.

Wij werven voor verschillende rollen, van starter tot senior, hooggeschoolde gespecialiseerde werknemers. Klanten krijgen bij ons doorlopende begeleiding over ontwikkelingen in de markt. Denk hierbij aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het aanleren van vaardigheden aan medewerkers, ontwikkelingen in salarissen en het beheer van boventalligheid. Alle Flexwerkers van Kelly hebben toegang tot het Kelly Learning Center met meer dan 3.000 online cursussen, en toegang tot veel zakelijke literatuur. Hierdoor bent u gegarandeerd van de best gekwalificeerde kandidaten met actuele parate kennis.

Voor meer informatie over Kelly's On-Site oplossingen en hoe wij uw bedrijf kunnen helpen, neem dan hier contact met ons op.