Tijdelijk personeel

Tijdelijk personeel

Het bieden van tijdelijk personeel is een vakgebied dat Kelly nauw aan het hart ligt. Het leidt terug naar de jaren 40 toen William Russel Kelly een ‘gat’ in de markt vond en een business begon waarbij hij goed opgeleid en gekwalificeerd personeel aanbood om korte en lange termijn posities te vervullen. Zowel in tijdelijk als in vast dienst verband.

Met onze rijke ervaring aan, en kennis in het bemiddelen en leveren van tijdelijk personeel, voorzien wij uw bedrijf van getalenteerd bekwaam personeel dat aan uw specifieke zakelijke wensen voldoet. Wij werken flexibel en proactief waarbij we alleen de beste kandidaten selecteren die passen bij de behoeften die u aangeeft. Door u te voorzien van personeel dat direct beschikbaar is wanneer u ze nodig hebt, heeft u zelf meer tijd om uw aandacht te vestigen op dagelijkse werkzaamheden.

Onze kandidaten hebben een achtergrond in diverse werkgebieden en beschikken over vele verschillende vaardigheden. Zij volgen bij Kelly een uitgebreid on-boarding programma en door regelmatig te evalueren zorgen wij ervoor dat zij voldoen aan uw hoge normen.

Ons personeel is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Zij weten zo precies welke vaardigheden u van uw tijdelijke personeel verlangt en zijn zo in staat tijdelijke krachten op de juiste manier te ondersteunen. Kortom, een betrouwbare rechterhand bij uw volgende personeelsbehoefte.

Wij leveren personeel op basis van een tijdelijk contract.

Voor meer informatie over het inzetten van tijdelijk personeel en hoe wij uw bedrijf kunnen helpen, neem dan hier contact met ons op.