Werving & Selectie

Kwalitatief hoog, vast personeel 

Wanneer u professionals wilt werven voor vaste posities is Search & Selection van Kelly er om u te helpen. Onze klanten besparen tijd en geld in elke fase van het werving- en selectie- proces door op maat gemaakte oplossingen en een hoog serviceniveau.

In de afgelopen 12 maanden hebben we wereldwijd meer dan 10.000 mensen geplaatst in full-time, vaste posities bij onze klanten. Dit succes is grotendeels te danken aan ons gedegen werving- en selectieproces, dat ontworpen is om nauwkeurig de toekomstige prestaties van onze kandidaten te voorspellen en om de effectiviteit van het recruiten te verhogen.

Vergis u niet, er is een tekort aan professionals op de arbeidsmarkt. Dit betekent dat het langer kan duren om belangrijke posities in te vullen. Daarbij komt het ook nog vaak voor dat de werkzoekenden die contact met u opnemen niet altijd over de vaardigheden beschikken die u zoekt. Onze database met daarin vooraf gescreende kandidaten stelt ons in staat om snel de kandidaten te vinden met de vaardigheden die u nodig heeft. Wij hebben toegang tot actief en passief werkzoekenden met de juiste vaardigheden. Onze consultants weten dat er geen one-size-fits-all oplossing is wanneer het aankomt op het vinden, testen en het plaatsen van talent met gespecialiseerde vaardigheden. Wij hebben een aantal wervingstechnieken om de kandidaat van het juiste kaliber voor u te vinden. Dit omvat onder andere online recruitment, netwerken, lidmaatschap van professionele organisaties en nog veel meer.

Bespaar tijd en geld met Kelly Services 

De meeste bedrijven realiseren zich niet dat het werven meer kost dan alleen de kosten van werving zelf. Er zijn ook kosten van verloop of verminderde productiviteit. Binnen elke organisatie, van groot tot klein, kan een slecht werving- en selectiebeleid duizenden euro´s kosten aan tijd en geld. Om uw organisatie optimaal te laten presteren, is het belangrijk uw werving- en selectiekosten onder de loep te nemen en uw effectiviteit te verbeteren door het gebruik van tools die bewezen hebben het toekomstig presteren van kandidaten te kunnen voorspellen.

Search&Selection door Kelly Services helpt u dat te doen! 

Van zoeken tot selecteren en alles daar tussenin, zullen wij alles doen wat we kunnen om uw verwachting waar te maken. Net als een interne HR-afdeling, is ons succes rechtstreeks gekoppeld aan dat van u en onze taak is pas volbracht wanneer u een nieuwe medewerker heeft waarmee u volledig tevreden bent. In een zakelijke omgeving waar recruitment steeds ingewikkelder is geworden, durven wij de verantwoordelijkheid aan te pakken om met de zeer arbeidsintensieve processen uw perfecte kandidaat te vinden en meetbare resultaten te leveren.