Werken voor Kelly

Werken voor Kelly Services

Werken bij Kelly Services is meer dan een baan op zich, het is een passie.

Kelly Services is een wereldwijd opererende organisatie. Onze sterke familiewortels en het vermogen om netwerken op te bouwen, internationaal maar ook lokaal, zorgen ervoor dat we wereldwijd een nauwe interne samenwerking hebben. We zijn trots op ons verleden en onze lange geschiedenis in het bieden van diverse personeelsoplossingen. Daarnaast werken we hard aan het creëren van een toekomst die beter is voor iedereen.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het aanbieden van passende CV's aan klanten. Wij werken nauw samen met onze klanten en zien onszelf graag als strategisch partner die innovatieve oplossingen biedt aan haar klanten en medewerkers. Een aanpak die iedere dag anders maakt.

We zijn voortdurend op zoek naar de beste mensen die gepassioneerd zijn voor het vak, veerkrachtig zijn en hard werken niet uit de weg gaan. Ervaring binnen de sector is voor ons niet direct van belang, met een juiste houding en de juiste vaardigheden brengen wij je graag de kneepjes van het vak bij. Je kunt bij Kelly je eigen carrière bepalen. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

Wil jij deel uitmaken van een wereldwijd opererend bedrijf dat jou alle mogelijkheden biedt om je te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op, telefonisch of via: info@kelly.nl