Image 2022 08 02 T09 33 20

Accounting & Finance

Waar topbedrijven gaan voor toptalent.

#WhatsNext

Ons team heeft een passie voor het vinden van het juiste talent, wij zijn experts in het recruiten van experts. Onze kandidaten spelen een strategische rol bij onze klanten, hebben sterke analytische en besluitvormende vaardigheden op basis van een globale visie op het bedrijf en vormen een integraal onderdeel van de ontwikkeling ervan.
Onze geworven financiële talenten zijn in staat om gegevens te analyseren en samen te stellen, waarbij ze altijd strategieën schetsen die gericht zijn op het verbeteren van de groei, de winstgevendheid van het bedrijf en het verlagen van de bedrijfskosten om de activiteiten van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.
Image 2022 08 02 T09 37 20

Waarom Kelly?​

Wij werken in de markt uitgebreid met financiële profielen, binnen de meest uiteenlopende sectoren en met verschillende niveaus van anciënniteit, van junior tot topmanagement.
Onze teams van experts identificeren de beste talenten binnen het respectieve bedrijfsgebied en bieden de beste ervaring voor onze kandidaten en klanten.
We weten dat uw bedrijf snel gaat en dat onze recruiters net zo snel gaan om kandidaten te vinden, aan te trekken en te binden.
Wanneer u met ons samenwerkt, maakt u gebruik van recruiters die voortdurend worden bijgeschoold en op de hoogte blijven van best practices. Onze consultants zijn toegewijd, enthousiast en klaar om te integreren met uw team om uw bedrijf de nodige ondersteuning en flexibiliteit te bieden.
Image 2022 08 02 T09 33 20