Image 2021 08 20 T09 46 48

Office en Management

​Sneller. Beter. Sterker. We gaan verder dan traditionele zoekmethoden.

Aanvraag personeel

Waarom kiezen voor Kelly?

De kern van iedere succesvolle organisatie bestaat uit de mensen die er dagelijks voor zorgen dat alles werk zoals het zou moeten. Onze experts gaan dan ook met passie op zoek naar de juiste mensen voor jouw organisatie. Iedere dag vinden wij nieuw talent: HR, Finance, Marketing, Admin, Sales en andere ondersteunende posities; wij doen het allemaal. Wij faciliteren met plezier de connectie met het talent dat aansluit bij jouw visie.
Met meer dan 30 jaar ervaring binnen deze sector, kun je al jouw recruitment wensen met een gerust hart overlaten aan onze experts.
  • Hoe complex of specifiek jouw wens ook moge zijn, onze gecombineerde netwerken zorgen ervoor dat wij zelfs het meest exotische talent vinden.
  • Eigenlijk gisteren al iemand nodig? Wij leveren ongeacht tijdsdruk altijd de beste mensen.
  • Wij kennen de sector als geen ander, wat betekent dat wij verder zoeken dan de gebruikelijke kanalen in onze zoektocht naar talent.
Image 2021 08 20 T09 46 48

#WhatsNext

Wij zijn de specialisten die jouw specialisten vinden. Onze sourcing specialisten gaan het veld in om het meest geschikte en gekwalificeerde talent te vinden, terwijl onze engagement specialisten het gesprek aangaan met potentiele kandidaten. Zo begeleiden wij hen tijdens het volledige recruitment proces. Onze focus ligt dan ook op de gehele zoektocht naar talent; van A tot Z. Op deze manier biedt Kelly de best mogelijke ervaring voor zowel kandidaat als opdrachtgever.
Image 2021 08 20 T09 46 48

Laten we praten

Wij ontdekken iedere dag nieuw en opmerkelijk technisch en logistiek talent. Vul het onderstaande formulier in en kom met ons in contact over jouw zoektocht naar talent dat de wereld zal veranderen.

*Verplicht veld

Privacyverklaring