Image 2021 08 12 T13 49 20

On-site Oplossingen

Bij Kelly bieden wij On-Site Oplossingen voor organisaties die behoefte hebben aan een hoog volume tijdelijk personeel.

AANVRAAG PERSONEEL

Waarom kiezen voor Kelly?

Bij Kelly bieden wij On-Site Oplossingen voor organisaties die behoefte hebben aan een hoog volume tijdelijk personeel. Voor organisaties die tijd en middelen tekort komen zijn wij er om het volledige recruitment proces uit handen te nemen.
Met plezier en expertise verzorgen wij op locatie zowel de werving van kandidaten als het voeren van screening gesprekken en interviews. Daarnaast nemen wij tevens de onboarding van nieuwe werknemers voor onze rekening. Ook ontzorgen wij volledig op het gebied van performance management, contract beheer, en kwesties omtrent salaris.
De On-Site Staffing Solutions van Kelly Services zorgen er ook voor dat er een toegewijde accountspecialist beschikbaar zal zijn die jouw organisatie tot in de puntjes leert kennen. Hierdoor wordt niet alleen het recruitment proces geoptimaliseerd maar wordt ook de kwaliteit van de tijdelijke werknemers gewaarborgd. Wij zijn dan ook in staat om op ieder denkbaar niveau kandidaten te werven; van starters functies tot hoog opgeleide specialisten.
Daarnaast bieden wij ook advies op het gebied van markt trends, kandidaat vaardigheden, tarief bepalingen en personeelsvermindering.
Image 2021 08 12 T14 29 51
Tijdelijke werknemers hebben tevens toegang tot het Kelly learning Centre. De meer dan 3000 online cursussen en 24/7 beschikbare business database zorgt er dan ook voor dat alle kandidaten volledig gekwalificeerd en up to date zijn.
Image 2021 08 12 T14 29 51

Laten we praten

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen voorzien van Kelly’s On-Site Solutions.

*Verplicht veld

Privacyverklaring