Image 2021 09 14 T09 36 00

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Onze RPO-oplossingen zijn ontworpen om uw unieke wervingsuitdagingen aan te pakken

Aanvraag personeel

Door menselijk inzicht, machine-intelligentie en een ongeëvenaarde kennis met be trekking tot de supply chain voor talent te combineren, maken en leveren wij wervingsoplossingen die u in contact brengen met de directe medewerkers die uw bedrijf nodig heeft.

Wij doen RPO anders

Uw organisatie is uniek, evenals de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd, de producten en ideeën die u produceert en de manier waarop uw mensen de wereld zien. Deze aspecten onderscheiden uw organisatie allemaal van de massa. Dit betekent dat een standaard RPO-oplossing nooit zal voldoen.
Wij nemen de tijd om uw unieke uitdagingen en doelen te leren kennen en om de mensen die u wilt aannemen te begrijpen. Wij kunnen uw helpen, of u nu een partner nodig heeft om uw recruitment proces geheel of gedeeltelijk te beheren. Van het inhuren van de juiste directe medewerkers voor een specifiek project, toegang tot gespecialiseerde recruiters om aan uw zakelijke eisen te voldoen, of het van begin tot eind uitvoeren van uw volledige wervingsproces: wij zullen een oplossing ontwerpen die bij u past. Wij leveren gepersonaliseerde RPO-services waarmee u vandaag verbazingwekkende dingen kunt bereiken die u tegelijkertijd voorbereiden op wat de toekomst te bieden heeft.

Oplossingen die net zo uniek zijn als uw organisatie

Ons team van talent experts biedt specialistische ondersteuning en advies waar en wanneer u dat het meest nodig heeft, waarbij wij diverse oplossingen en outsourcing opties ontwikkelen die net zo uniek zijn als uw organisatie. Van strategische personeelsplanning en arbeidsmarktanalyse tot diepgaande data-analyse en supply chain-strategie voor talent. Al onze oplossingen brengen talent en bedrijf samen op een manier die waarde toevoegt aan uw organisatie. Zodat u meer tijd kunt besteden aan datgene waar u goed in bent, uw core business.
Image 2021 08 19 T13 58 34

Talent Acquisitie Teams krijgen het steeds drukker

Onze flexibele uitbestedingsaanpak voor wervingsprocessen biedt u de helpende hand die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft. Wij hebben het recruitment proces opgesplitst zodat u een reeks oplossingen kunt selecteren uit ons menu met modulaire on-demand services.

De wereld van het werk is niet meer wat het 12 maanden geleden was, dus laat ons u helpen vooruit te komen.

Wij kunnen

Helpen bij een bepaalde uitdaging

Een tijdje helpen

Altijd helpen

Image 2021 08 19 T13 58 34

Klik hier voor meer informatie over onze RPO oplossingen of stuur ons een bericht om contact met ons op te nemen.

*Verplicht veld

Privacyverklaring