Accounting & Finance

Accounting & Finance

Terug naar onze specialisaties

Je weet wat je waard bent. Wij zorgen ervoor dat werkgevers het ook weten.

Hoe ziet jouw perfecte accounting of finance functie eruit? Of je nu houdt van de drukte om een nieuw bedrijf te helpen groeien of ervan droomt om een wereldwijde naam te ondersteunen, wij kunnen je helpen.

Bij Kelly zorgen we ervoor dat bedrijven en kandidaten over de hele wereld hun perfecte werkmatch vinden. Of je nu net begint en moeite hebt om een voet tussen de deur te krijgen of je bent klaar om de sprong te maken naar een senior e accounting of financiële rol, wij kunnen je door elke fase van het wervingsproces begeleiden. En we begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft, dus we hebben een scala aan fulltime, parttime, tijdelijke, vaste, hybride en remote functies die je kunt verkennen.

Onze recruiters kennen accounting & finance door en door en vinden met passie een functie voor jou veel meer is dan een match op papier.

​​Waarom voor Kelly kiezen?​

Wij hebben jarenlange ervaring met het matchen van talent en banen en waarin ze floreren. Samen zorgen wij ervoor dat jouw vaardigheden volledig tot hun recht komen, wat je specialisatie ook is. Op zoek naar What's Next voor jouw carrière? Neem gerust een kijkje bij onze accounting en finance vacatures en neem vandaag nog contact op met een van onze consultants!

Recruitment Specialist

Marcella Henryati

Marcella Henryati

Recruitment Consultant

View