Techniek en Logistiek
Terug naar onze specialisaties

​De Techniek en Logistiek branche heeft nog nooit zo veel vraag naar talent gezien als nu.

Zoals je je wellicht kunt voorstellen is het soms een uitdaging om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen, en dat uiteraard voor de juiste prijs. Gelukkig is dit precies wat Kelly Services doet en waar wij al jaren grote successen behalen. Ons brede netwerk van bekwame professionals stelt ons in staat om altijd de juiste persoon voor de job in kwestie te vinden. Of het nu gaat om een management functie bij een markt leidende Tech organisatie, een aantal hoog opgeleide ingenieurs, of een twintig tal ervaren medewerkers voor op de fabriek vloer; wij regelen het! Kortom: wat de behoefte vanuit jouw organisatie, of persoonlijke professionele ambitie ook moge zijn, wij horen graag van je. Kom in contact met een van onze gespecialiseerde consultants of bekijk ons actuele vacature aanbod en ontdek What’s Next voor jouw carrière!

 • ​“Dankzij Kelly Services heb ik nu een baan die ik anders nooit had overwogen. Eerder had ik een baan voor een klein bedrijf waar ik het niet naar mijn zin had. Nu ben ik onderdeel van een grote internationale organisatie. Ik ben hier nu al 1,5 jaar en heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Dank aan Kelly Services voor deze kans”.

  Wouter de Rijk
  Wouter de Rijk, Logistics Professional
 • ​Mijn ervaring met Kelly Services is efficiënt en professioneel geweest. Marcella en Hajar hebben de tijd genomen om de connectie tussen mijn vaardigheden, ervaring en de vereiste voor de functie waarop ik solliciteerde te ontdekken. Vanwege hun professionele en vastberaden benadering was ik in staat om gebruik te maken van een mooie kans en voelde ik mij daarnaast altijd zelfverzekerd tijdens sollicitatiegesprekken. Ik wil het Kelly team graag bedanken, en Marcella en Hajar in het bijzonder.

  Sujan Belbase
  Sujan Belbase, Sales Operations & Planning Analyst at JLG Industries
 • ​“Ik wil Kelly Services heel erg bedanken voor het vinden van mijn perfecte functie. Jullie recruiten niet simpelweg kandiaten; jullie zorgen ook goed voor ze gedurende het gehele traject!”

  Fox Abdellatiff
  Fox Abdellatiff, Logistic Coordinator