Image 2021 08 13 T09 45 53

Onze Payroll Services

Laat nooit iemand wachten. Payroll werkt.

Waarom kiezen voor Kelly?

Kelly’s payroll services zorgen ervoor dat organisaties ervan uit kunnen gaan dat top talent behouden blijft zonder zorgen te hebben omtrent betalingen. Dit zorgt ervoor dat er meer aandacht kan uitgaan naar het behalen van belangrijke doelstellingen zonder de administratieve rompslomp omtrent het payroll proces. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het personeelsbestand, het uitvoeren van betalingen en zorgen ervoor dat alles volledig conform regelgeving verloopt.
Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van Kelly’s payroll oplossingen, kun je rekenen op personeel dat volledig op de hoogte is van alle vereisten omtrent het payroll proces en zorgt onze betrokkenheid ervoor dat zowel kandidaat als opdrachtgever altijd volledig op de hoogte is. Daarnaast bieden wij een toegewijd team en een ervaren accountmanager die, waar nodig, on-site ondersteuning kan bieden en ervoor zorgt dat alle processen optimaal en volgens regelgeving verlopen.
Image 2021 08 13 T09 45 53
Wij leren iedere organisatie tot in de puntjes kennen zodat wij altijd volledig op de hoogte zijn van de risico’s en kansen. Hierdoor zijn wij in staat langdurige relaties op te bouwen en stemmen wij onze dienstverlening volledig af op de behoefte van de organisatie in kwestie; hoe vaak die ook moge veranderen.

Image 2021 08 13 T09 51 05

Laten we praten

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen voorzien van onze payroll services.

*Verplicht veld

Privacyverklaring