Image 2022 03 08 T14 13 28

Life Sciences

#ThatsOurScience

Kelly is nauw verweven met het Life Sciences ecosysteem. Dit stelt ons in staat gespecialiseerd talent  te leveren, ongeacht tijdsdruk of schaal.

Wij bieden dan ook een ruime keuze aan producten en diensten die allen geheel afgestemd zijn op jouw uitdagingen omtrent talent en resourcing.
De meeste van onze consultants hebben een Life Sciences achtergrond.
Wij hebben een zeer breed netwerk opgebouwd, bestaande uit cliënten, kandidaten en andere spelers binnen het Life Sciences ecosysteem.
Met meer dan 30 jaar ervaring is Kelly een van de leidende staffing bureaus binnen Life Sciences.​
30% van het talent dat wij leveren, bevindt zich off-market.
Image 2021 08 19 T16 59 47

Waarom kiezen voor Kelly?

Kelly faciliteert de verbinding met het buitengewone talent dat jouw organisatie gaat helpen levens te veranderen.
Kelly is wereldleider binnen Life Sciences talent en verbindt dan ook 90% van ’s werelds grootste Life Sciences organisaties met de specialisten die zij nodig hebben om het verschil te maken.
Kies voor Kelly om zeker te weten dat jouw talent oplossingen net zo innovatief zijn als de ontwikkelingen binnen Life Sciences.

Het talent dat levens verandert voor een industrie die hetzelfde doet.

Je werkt in een sector die levens verandert. Het talent dat je kiest heeft dan ook direct gevolgen voor de medicijnen, medische apparatuur en therapieën die iedere dag door jouw organisatie worden ontwikkeld. Dit betekent dat je geen genoegen kunt nemen met middelmatig personeel. Kelly faciliteert de connectie met buitengewoon talent dat de wereld verbetert.
Ons Life Science team bestaat niet enkel uit goede recruiters. Zij zijn vaak zelf ook wetenschappers. Zo hebben zij een wetenschappelijke achtergrond die hen in staat stelt de beste mensen te vinden voor zeer technische rollen. Zo is bij Kelly de zoektocht naar talent altijd in goede en ervaren handen.
Image 2021 08 19 T16 59 47

Laten we praten

Wij ontdekken iedere dag nieuw en opmerkelijk talent. Vul het onderstaande formulier in en kom met ons in contact over jouw zoektocht naar talent dat de wereld zal veranderen.

*Verplicht veld

Privacyverklaring