Image 2021 08 30 T11 21 31

Word ook onderdeel van Kelly

Wie zijn wij?

Wij zijn één van ’s werelds grootste en oudste recruitment bureaus. In 1946 creëerden wij het eerste uitzendbureau in Amerika. Iedere dag zetten wij ons in om mensen aan werk te koppelen dat levens verrijkt. Wij hebben passie voor wat we doen en onze mensen zijn de basis van ons succes. Wij zien mensen, niet kandidaten.

Rollen

Sales | Delivery | Talent Care

Onze organisatie is opgebouwd uit drie specialismen. Dit stelt ons in staat om ons te kunnen richten op de kwaliteiten van onze mensen. Onze sales mensen zoeken naar nieuwe kansen terwijl onze collega’s van delivery zorgen dat onze opdrachtgevers altijd kunnen rekenen op de juiste mensen.
Daarnaast zorgt onze Talent Care afdeling ervoor dat de begeleiding en nazorg tot in de puntjes is verzorgd. Omdat wij streven naar de allerhoogste kwaliteit in alles dat wij doen, hebben wij tevens tal van support medewerkers om de verschillende afdelingen te ondersteunen.

Word onderdeel van iets groters

Kelly helpt de talent industrie te hervormen. Wij conformeren ons niet aan traditionele ideeën maar vragen ons constant af wat werken nu echt voor mensen betekent en stellen onszelf constant de vraag: #whatsnext voor talent?
Onze mensen zijn innovatief en helpen de wereld aan werk.
Wanneer je op zoek bent naar een functie waar je mooie dingen voor elkaar kunt krijgen is Kelly wellicht de organisatie voor jou. Wij omarmen flexibele werk stijlen omdat wij ons heel goed realiseren dat iedereen zijn eigen manier heeft om het werk af te krijgen.

Voordelen

- Training & Ontwikkeling
- Een genereus pensioen plan
- Een mooie bonusregeling voor consultants
- Een minimum van jaarlijks 25 vakantiedagen

 

Klaar om te starten?

Mocht Kelly klinken als de plek voor jou dan willen wij uiteraard van jou horen. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar gepassioneerde, creatieve en toegewijde mensen om ons vriendelijke en hard werkende team te komen versterken. Daarnaast is een perfect aansluitende achtergrond niet een vereiste; wij zien meer in mensen die de potentie hebben om te groeien.
Neem gerust contact met ons op via info@kelly.nl.