Image 2021 08 20 T10 24 35

Techniek en Logistiek

Waarom kiezen voor Kelly?

Wij helpen jou ervaren personeel te vinden die vanaf het eerste moment een onmisbare bijdrage leveren aan het succes van jouw organisatie. Zeker in deze sector kan het een enorme uitdaging zijn buitengewoon personeel te vinden.
Gelukkig zorgen onze sector brede connecties en mensgerichte aanpak ervoor dat wij altijd de mensen weten te vinden jouw organisatie laten groeien. Kies voor een talent partner die echt begrijpt over welke vaardigheden talent moet beschikken om het verschil te kunnen maken.
Wij zijn specialisten op het gebied van techniek en logistiek en ontdekken iedere dag nieuw talent; ook binnen de verschillende sub-sectoren die hieronder vallen.
Wij beschikken over een gespecialiseerd team van recruiters die deze sector als geen ander kennen.
  • Naast grote, zowel nationale als internationale, spelers in de sector bestaat ons netwerk uit de meest gespecialiseerde kandidaten.
  • Jaren ervaring betekent dat wij ongeacht tijdsdruk het beste personeel leveren.
  • Wij kennen de sector als geen ander, wat betekent dat wij verder zoeken dan de gebruikelijke kanalen in onze zoektocht naar talent.
Image 2021 08 20 T10 24 35

#WhatsNext

Kelly doet meer dan enkel het faciliteren van de connectie met het beste talent in de markt. Onze brede kennis stelt ons in staat om specialistisch advies te geven zodat jouw organisatie zich nog verder onderscheid van de concurrentie.

Je moet het juiste talent aantrekken om jouw organisatie te laten groeien.

Dat zijn onze zaken.

Image 2021 08 20 T10 24 35

Laten we praten

Wij ontdekken iedere dag nieuw en opmerkelijk technisch en logistiek talent. Vul het onderstaande formulier in en kom met ons in contact over jouw zoektocht naar talent dat de wereld zal veranderen.

*Verplicht veld

Privacyverklaring